POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 PC
4.7 (3個評價)
唔適用於智能櫃及提貨點
$2180.00
加入購物車
產地
義大利
相關產品

產品介紹

 

Polti Moppy - 殺菌好幫手!

意大利製造嘅MOPPY無線蒸氣消毒機結合高溫蒸氣清洗及傳統地拖,由內置蒸氣系統、主機底座、無線鋁合金拖把組成,有效殺死99.9%藏於各種表面上嘅微生物同病菌,而且不必使用任何化學清潔劑,方便實用而快捷,充份發揮了蒸氣清潔嘅高效能同輕巧無線拖把嘅靈活性,唔使再拎住笨重嘅污水桶清潔,更可好好保護雙手。

產品特點
- 底座釋出高達100度高溫蒸氣,經國際認可測試,只需20秒,就可以有效殺死黏附喺抹布上99.9%嘅常見細菌同病毒,包括大腸桿菌、腸道沙門氏菌等 
- 無線設計的伸縮鋁合金拖把,最長可延伸至125 cm,拖把頭 360 度靈活轉動,方便清潔家中不同角落,連床下底、天花板、浴室牆身同罅隙都清得一乾二淨!
- 專用纖維抹布,能抓緊99.9%微粒、病菌和致敏源,抹布可機洗,反覆使用,環保衛生
- 不必使用清潔劑,就算小朋友、寵物喺地下爬爬都絕對放心
- 清潔地板後快速乾透且不留水漬
- 適用於各種材質地板和垂直表面(房門,櫃門和磚墻等)
- 意大利製造

產品規格:特大清潔拖把底板 39x9cm、水箱容量0.7公升
配件:2塊可清洗微纖維抺布、2張靜電除塵紙

常見問題

Q1. 蒸一次抺布, 可以拖幾大地方?
Ans: 每蒸一次,預計可拖150至200呎,水箱容量0.7升,預計可清潔約2600呎。
 

Q2. 抺布幾耐要換?
Ans: 抺布可機洗或者手洗300次,當每日用,即係大約可以用到300日。
 

Q3. 唔用清潔劑係咪真係可以消毒?
Ans: 本機可殺菌99.9%,經過國際認可測試機構驗證。
 

Q4. 除著拖地, 仲可以拖咩?
Ans: 本機拖把好輕便,可以清潔各種材質地板,好似雲石、瓷磚、複合地板、木地板、衣櫃門、厨房門等等,甚至墻身嘅乳膠漆。傳統蒸氣地拖係唔可以拖木地板或者乳膠漆墻身,因為高溫蒸氣會破壞地上嘅蜡或者墻身上嘅漆。
 

Q5. 可唔可以用來清潔發霉嘅墻身?
Ans: 當然可以,一到回南天,墻身好易就會生霉菌,用毛巾擒高擒低咁抺,辛苦得嚟又危險,用Moppy就話咁易搞掂。
 

Q6.抺布蒸完再去拖,溫度一路降低,咁咪殺唔到菌囉?
Ans: 部機唔係靠熱抺布去做消毒。抺布功能係抓緊地板上嘅細菌,然後先返去主機用超過100度嘅蒸氣殺菌。
 

Q7.平時嘅蒸氣地拖係唔可以拖木地板, 點解呢部可以?
Ans:呢個係產品設計理念上嘅唔同。傳統蒸氣地拖過100度嘅蒸氣直接傳到地板上,高溫蒸氣會直接破壞木地板表面上嘅蠟。MOPPY會接觸地嘅板的只有抺布,高溫消毒後再接觸地板, 餘溫只有四十至五十度,係唔會破壞木地板。

Q8.如何保養?
Ans: 本機有一年保養。用家需要保存好購物單據,再上網登記,方可以享用免費保養服務。保養期間如果有問題,需要自行帶同機器前往黃竹坑服務中心。

街坊用後感

4.7 (3個評價)
只顯示有內容(0)
只顯示有圖片(0)
按評分最高
日期
綜合排序
沒有評價
POLTI - MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 - PC
POLTI MOPPY無線蒸氣清洗消毒機-白色 PC
$2180.00
加入購物車